2022-04-06 07:45:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Egy meglepetésben lehet részed a mai napon

Napi horoszkóp április 6-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint olyan változtatásokra készülsz, amelyeket a környezeted egyelőre kétkedve fogad. Ez azonban nem szabad, hogy a kedvedet szegje. Ha ügyesen tárgyalsz, akkor megúszhatod kisebb vitákkal. Ne nagyon menj bele, csak tedd a dolgod!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma valamilyen ultimátumra kerülhet sor közted és a párod között. Ne riadj meg ettől a sorsszerű lépéstől, akár te, akár a társad teszi meg. Ez ugyanis szükséges mindkettőtök fejlődéséhez, továbblépéséhez. A szerelem átsegít a gondokon.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az Ikrek jegyében jár, a Merkúr támogatásában. Nagyszerű energia ez, és igencsak alkalmas a szórakozásra! Ma a szokásosnál is érdeklődőbb, szeszélyes és jókedvű vagy, akár a tavaszi szél. Ha szingli vagy, ma sok flörtben lehet részed!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy meglepetésben lehet részed a mai napon. Lehet ez egy váratlan találkozás egy régi ismerőssel, vagy valami tárgy megtalálása, amit elveszettnek hittél, de most hirtelen a legváratlanabb helyen rábukkansz. Ma érdemes takarítanod...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Inkább ne teregesd ki szerelmi életednek a részleteit. Félő, hogy ami a legszebb az egészben, az úgysem elmondható. Ami viszont továbbgyűrűzik, az eléggé kényes lehet. Őrizd a titkot, gyémántot őrzöl a szívedben!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az Ikrek Hold nagyon passzol hozzád, intellektuálisan nyitottá, ugyanakkor jókedvűvé tesz. Most mindenkivel könnyedén szót értesz, sőt, egy olyan feladatot is sikerül megoldani, ami pedig sok fejtörést okozott az elmúlt időszakban.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A sikerhez nem szokott egyenes út vezetni. A kacskaringók, a kényszerű kitérések azonban jól is jöhetnek. Egy a lényeg: a célt sohase téveszd szem elől. A többi meg majd csak úgy adódik. Bízz az őrangyalodban!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma tele vagy jó ötletekkel, és ez még lendületességgel is társul, hála a Kos jegyében járó Napnak és Merkúrnak. Sokat megvalósíthatsz a terveidből, és még több lehetőséget észrevehetsz. Az viszont bizonyos, hogy képtelenség lesz valamennyit kiaknázni. Jól kell tudni válogatni!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ne ígérj túl sokat, és akkor azt lesz is esélyed betartani. Amit ma elszalasztasz, vagy elhalasztasz, azt viszont nagyon nehéz lenne a későbbiekben bepótolni. Úgyhogy legyél mértékletes a szavakban, de szorgalmas a tettekben!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Néha csak apróságokon múlik, hogy jól érzed-e magad, vagy sem. A mai nap épp ilyen: kevés is elég, hogy feldobódj, de csekélységeken is ki tudsz borulni. Ha másképp nem megy, dobd fel magad valami aprósággal.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Akkor érzed jól magad, ha sikerül valamit kibeszélned magadból. A probléma nem nagy, inkább a lelkednek kell megszabadulni tőle. Egy fontos kapcsolat érdekében érdemes mindenképpen tisztázni a félreértést.


Halak: II. 19. - III. 20.

 

A legjobb, ha a megérzéseidre hallgatsz ma, amikor valaki komoly döntés elé állít. Nem biztos, hogy a könnyebbnek tűnő út a jobban járható. A szívednek kedves dolgokat pedig semmiképp nem érdemes feladni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: